נתנאל

עובש בארון בגדים...........................................

שלום גיליתי עובש בנעליים בארון וקצת בבגדים. הזזנו את הארון גילינו עובש בקיר העליון שבגב הארון ובתקרה, ניקינו את הקיר עם חומר נגד עובש ובדיקט האחורי של הארון היו גם קצת כמה סימנים של עובש אז ניקינו עם אקונימיקה את הדיקט. יש לציין שפנים הארון אין כל זכר למראה של עובש חוץ ממה שראיתי על הנעליים וקצת מהבגדים. האם צריך להחליף את הדיקט ?? בנוסף איך יכול להיות שהעובש הגיע לנעליים בתחתית הארון וגם בדיקט יש גם בחלק התחתון ... שהעובש היה בכלל בקיר העליון??

עו"ד תומר פרלמן

נתנאל שלום, בכל הנוגע לאופן היווצרות העובש אין מדובר בשאלה הנוגעת לעניינים שבין המשכיר לשוכר, משכך עליך להפנותה לאיש מקצוע העוסק בתחום. תוכן הודעה זו אינו מהווה יעוץ משפטי ואין להסתמך עליו.