משפטי– זאפ
משפטיפורומיםחוזה שכירות - יחסי שוכר ומשכירהפרת חמורה של חוזה שכירות - הקמת מעבדת גידול סמים בדירה

מנהלי הפורום

עו"ד גיתי בוטובול

עו"ד גיתי בוטובול

משרד עו"ד אזרחי למקרקעין, מסים, הסכם ממון, ייפוי כח מתמשך

קביעת פגישה
0534262639
חזרה לפורום

הפרת חמורה של חוזה שכירות - הקמת מעבדת גידול סמים בדירה

דקל
דקלה

השכרתי דירה לדייר שהפך את הבית למעבדת לייצור סמים ונתפס ע"י המשטרה, הדייר נמצא במעצר כבר כמעט שבועיים. בחוזה השכירות קיימים הסעיפים הנ"ל: ב. מוסכם בזה בין הצדדים כי אם יפרו השוכרים אחת מהתחייבויותיהם האמורות לעיל, יהא עליהם לפנות את המושכר בתוך 7 ימים מיום קבלת דרישה כזו בכתב מטעם המשכירה. (תקופת השכירות עד לפינוי מוקדם כזה תיקרא להלן "תקופת השכירות המקוצרת.") משלוח הודעה בדואר לכתובת [מפורטת כתובת] ייחשב כמתן הודעה בכתב לשוכרים. ג. מוסכם בזה בין הצדדים כי גם אם יאלצו השוכרים לפנות את המושכר כאמור בס"ק ב' לעיל, יהא עליהם לשלם את מלוא דמי השכירות והתשלומים החלים ו/או שיחולו עליהם עד לתום תקופת השכירות המקורית או עד למועד כניסת דיירים אחרים למושכר. א. השוכרים מתחייבים בזה כי בתום תקופת השכירות, או בתום תקופת השכירות המקוצרת, ובנוסף לקיום כל התחייבויות השוכרים על פי חוזה זה, יפנו השוכרים את המושכר ויעמידו אותו לרשות המשכירה כשהמושכר במצב טוב, נקי ופנוי מכל אדם ומכל חפץ השייכים לשוכרים. ב. מוסכם בין הצדדים כי כל מה שיושאר במושכר על ידי השוכרים, לאחר תום תקופת השכירות המקורית או לאחר תום תקופת השכירות המקוצרת, יחשב כאילו ננטש על ידי השוכרים לטובת המשכירה והמשכירה תוכל לעשות בזה כטוב בעיניה לאחר מתן הודעה טלפונית לשוכרים, לטלפונים 000-0000000 (שם) מאחר והדייר נעצר לאחר פשיטה על מעבדת הסמים שהוא הקים בדירה, מצב הדירה מזעזע בלשון המעטה, כמויות אדירות של פסולת ונראה שיש כמה נזקים מבניים. מהן הזכויות שלי בתור בעלת הנכס? האם הסעיפים הנ"ל חוקיים? האם אני רשאית להיכנס לדירה בתום שבעת הימים? האם אני חייבת צו בית משפט? אשמח לעזרה בעניין, תודה!