מנהלי הפורום
רטיבות בקירות פנימיים
לפני כ 4 חודשים החלה רטיבות בקירות לכל אורך הקיר מעל הפנלים, בעלת הדירה אמרה שהיא תטפל בבעיה כשמזג האוויר יתחמם קצת למרות שהסברנו לה שזה קיר פנימי וזה לא קשור למזג האוויר, לפני כחודשיים היא הביאה מישהו "לטפל בבעיה", שייף גירד הוציא את כל החלק שהתקלף שם חומר ואמר שיחזור ,חזר אחרי כמה זמן שם עוד פעם חומר ואמר שיחזור לצבוע, נעלם לו ליותר מחודש (מה שהיה לטובה כי ראינו שהחומר שהוא שם לא פתר את הבעיה והקיר שוב מתקלף), עד שהתקשרתי לבעלת הדירה להתלונן שנטשה אותנו, מדובר על קיר פנימי צמוד למטבח, קיר פנימי בחדר שינה יש רטיבות משני הצדדים וקיר לאורך כל הפרוזדור, הסברתי לבעלת הדירה שהבעיה לא נפתרה והיא אמרה שצריך כנראה מישהו יותר מקצועי, בכל זאת היא שלחה את אותו אדם לצבוע את הקיר, עכשיו שוב הקירות מתקלפים והילד שלנו ישן כבר כמעט חודשיים בסלון, ביקשנו להוריד בשכירות את מחיר החדר כביכול והיא לא מסכימה כי היא "משלמת הרבה כסף" לטיפול בבעיה שלא נפתרה, אני בטוחה שדיירים אחרים לא היו מקבלים את זה ככה בסבלנות וכנראה שזה מה שגורם לה להתעכב בפתרון הבעיה, השאלה היא האם אני יכולה לקבוע לה עובדה ולהביא מישהו מטעמי וכמה שיעלה להוריד מהשכירות כי היא כן ניסתה לפתור את הבעיה ולא הצליחה ובינתיים אנחנו אלה שסובלים, מה הזכות שלי פה ?