משפטי– זאפ
משפטיפורומיםחוזה שכירות - יחסי שוכר ומשכירחוסר בגילוי נאות בדירה שכורה

מנהלי הפורום

עו"ד גיתי בוטובול

עו"ד גיתי בוטובול

משרד עו"ד אזרחי למקרקעין, מסים, הסכם ממון, ייפוי כח מתמשך

קביעת פגישה
0534262639
חזרה לפורום

חוסר בגילוי נאות בדירה שכורה

ענת
ענת בוגדרי

נכנסתי לדירה בשכירות לפני חודשיים לאחר שניסיתי לתלות זרוע לטלויזיה בסלון גיליתי שזה בלתי אפשרי לעשות זאת באופן עצמאי מכיוון וכל הקירות בדירה פנים וחיצון הם קירות גבס ...דבר שלא נאמר לי במעמד חתימת החוזה ולא בשום שיחת טלפון שנעשתה לפני חתימת החוזה אלא רק לאחר שכמעט ונעשה לי נזק בקיר הדירה שהיה יכול להסתכם באלפי שקלים שלמזלי הרב לא נעשה כי עצרנו בזמן..לאחר שפניתי אל הבעלים של הדירה ושאלתי אם זה ייתכן כי כל קירות הדירה הם קירות גבס..נאמר לי בכתב על ידו כי כן זה המצב הבניה היא כזו בכל הפרויקט פנים וחיצון גבס..מעבר לזאת שכאשר פניתי אליו שבגלל המצב אני מאד מפחדת לחיות בצורה הזו עם שני ילדים ומה גם שמפחדת לגעת בקירות הבית אפילו לתליית תמונה כדי שחס ושלום קיר לא יתפרק לי בידיים מה שכמעט היה יכול לקרות בסיטואציה בה רציתי לתלות את הזרוע שזה הדבר הכי טרוויאלי בדירה למגורים ושאני מעוניינת לצאת מהחוזה ושיאמר לי כמה זמן הוא צריך כדי שאמצא לו דייר ואני אמצא דירה אחרת..נאמר לי על ידיו כי חתמתי על חוזה לשנה ללא אפשרות ליציאה ממנו דבר שלא שמתי לב אליו בחתימת החוזה כי סוף סוף מצאתי דירה שנראית לי...השאלה שלי כרגע האם זה כביל בחוק כל הספור הזה ומה הדרך שלי לצאת מדירת הפלקל הזו ללא כל נזק מבחינתי לא כספי ושכל הבטחונות שלי שנמצאים אצל בעל הדירה כולל כסף מזומן על סך 25000 שח שנתתי לבעל הדירה כבטחון זקוקה לתשובה בבהילות תודה