אנונימוס

עזיבת דירה לפני תום החוזה

שלום עו"ד בכור, יש שיפוצים מכל עבר סביב הדירה, על חלק מהשיפוצים בעל הבית ידע והוריד לנו בחודשיים הראשונים כסף. על השאר הוא לא ידע ולא רוצה להוריד.וממילא אנחנו כבר לא יכולים להמשיך לגור ברעש הזה כי אנחנו סטודנטים שכל היום בבית (בפועל אנחנו לא נמצאים בדירה בכל שעות היום כבר 8 חודשים מתחילת השכירות בשל הרעש הבלתי נסבל) ביקשנו מבעל הדירה לעזוב ולמצוא שוכר חלופי והוא הסכים אבל התנה זאת במחיר גבוה יותר ממה שאנחנו משלמים. ברור שאף אחד לא רצה כי המחיר גבוה וגם יש שיפוצים. כתוב בחוק שאם המשכיר מתנה את הסכמתו לדייר חלופי בתנאים לא סבירים אז מותר לשוכר להשכיר לאחר גם בלי הסכמת בעל הבית- עד פה הכל טוב. אבל בעל הבית צריך להיות חתום על חוזה חדש עם השוכר החלופי ואם נשכיר לאחר ללא הסכמתו אז מן הסתם שהוא גם לא יסכים לחתום...

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב ראה תגובה שלי על אותו עניין / על שאלות בנושא מהימים האחרונים. בהצלחה,