רחלי

עזיבה לפני סוף חודש

היי, החוזה ביננו (הצד המשכיר) לבין הדיירת מסתיים בסוף ספטמבר. בתחילת ספטמבר, הודענו לדיירת שגרה בביתנו כי עליה לפנות את הדירה עד ה-31.12.13, בשל מעבר של ביתי לדירה זו. היא הודיעה לנו כי היא מפנה ב-22.11.13 רצינו לדעת האם עליה לשלם את כל החודש או רק את חלקה היחסי, במידה ומדובר בחוזה דירה סטנדרטי. תודה

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב לפי איך שאני מבין אין חוזה חדש. ולכן ניתן להתגמש ולסיים את השכירות באמצע החודש. אם יש חוזה חדש שבו מצויין תשלום חודשי מראש - אז היא צריכה לשלם על כל חודש השכירות - הכל בכפוף למוסכם בחוזה. בהצלחה,