רינה

בעל דירה רוצה להראות דירה

שלום, יש לנו חוזה עד ל1/8/14, בעל הדירה החליט כרגע שמעוניין למכור את הדירה. הוא מעוניין שפעם בשבוע או שבועיים יקפצו במרוכז לראות את הבית. אני לא מעוניינת בכך מניסיוני בעבר זה מעיק וקשה. אנשים מבטלים, מאחרים ואני צריכה לחכות עם בית מסודר עד שיגיעו. כמה זמן לפני סיום החוזה מותר לבעל הדירה להראות את הדירה? והאם בעקבות כך מותר לי לבטל את החוזה? תודה מראש רינה

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב אין הגדרה בחוק לזמן שכזה - סביר להראות בחודש חודשיים אחרונים. אפשר להגביל את הביקור לחצי שעה לדוג' - מי שיגיע ייראה אחרת יחכה לסיבוב הבא. בעיקרון ביטול חוזה לפי התנאים שסיכמתם ביניכם בחוזה בלבד. בהצלחה,