נטלי

morin35@wallla.com

שלום... שכרתי דירה לפני שבוע.. והיום הסתכלתי בחוזה ושמתי לב שבעל הדירה לא מופיע בחוזה אלא רק המנהל שלו... אני תושבת תל אביב והכדי להוציא תו חניה אני חייבת שיהיה סעיף שבעל הדירה נותן יפוי כוח למנהל... כשדיברתי עם המנהל הוא התחיל להמציא לי תירוצים שבעל הבית לא מוכן להוסיף סעיף כזה... זה נשמע לי תמווה מה עליי לעשות??? יכול להיות שמנהל הדירה משקר ????? והוא פלש לדירה של מישהו

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב יכול להיות הכל, אולם בשביל לברר צריך ייעוץ ספציפי עם עו"ד אשר יבדוק את פרטי הדירה והחוזה. עלות שעת ייעוץ במשרדי הינה בסך של 500 ש"ח + מע"מ. בהצלחה,