אלון

פש"ר דוחות חודשיים בהסכם ממון

שלום, אני נשוי בשנית, ויש בינינו הסכם ממון טרם נישואינו. כשנה לאחר נישואינו הוכרזתי פושט רגל ומאז אני מדווח לכנ"ר הוצאות והכנסות של שנינו יחד ולחוד תוך כדי חלוקה מה שלי ומה שלה. שאלתי-האם אני יכול להוציא אותה מהדיווח ,שכן היא לא צד בכלל בעניין הפש"ר, כדי שתוכל לעשות עם משכורתה מבלי לחשוש כל הזמן על השלכות עלי? היא מפחדת למשל לצאת לחופשה על אף שזכותה לעשות כן,כדי שלא ייטען שעליה לתמוך בי. האם אני יכול לדווח רק עבור עצמי (הוצאות שהן רק שלי כגון: רפואיות,והוצאות משותפות כגון מחצית משכר דירה וכו'? תודה

דוד חן, עו"ד

אלון שלום אינך יכול להוציאה מהידווח שלך, הואיל ואתם מקיימים משפק בית משותף, שזהו המבחן ךלשאלת בחינת הכנסותיך והוצאותיך. איני יודע מהי מהות הסכם יחסי הממון אשר בינכם, אך לכך אין בהכרח השפעה על מהות הדיווח. באשר לשכרה, הרי שהיא אינה תחת הליך והיא יכולה לעשות בשכרה כרצונה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל