מני

תביעה

תודה על תשובתך המהירה. פוטרתי ב-10/07/12 והגשתי בעצמי את התביעה נגד המעסיק לאחר הפגרה, 2/9/12 כי לא ידעתי שאני צריל אישור לכך מבית המשפט. הדיון קבוע ל-21/11/12, יש לי עו"ד בענין הפש"ר מהסיוע המשפטי. עלי לבקש ממנו לבקש את האישור? אני חושש שזה יעכב את הדיון. או שיש באפשרותי לדווח על תוצאות הדיון, במידה ואזכה בכסף, לכונס הנכסים? מני

דוד חן, עו"ד

מני שלום. עליך לבקש אישור מבית משפט. לחלופין ובמידהועד מועד הדין לא תקבל את התשובה מבית משפט מחוז, תפנה לכונס הנכסים הרשמי, ותבקש את עמדתם. מומלץ כי בפתח הדיון בבית הדין לעבודה תודיע לבית משפט כי ניתן כנגדך צו כינוס וכי פנית לקבל אישור להמשיך בתביעה. תבקש כי בית הדין יקיים את הדיון, ועד למתן פסק דין תמציא את האישור.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל