לימור

צו כינוס- ביטול הגבלה

שלום רב, לא מזמן קיבלתי צו כינוס שהשופט בו הכריז שאיני אהיה עוד לקוחה מוגבלת למעט אשראי ושיקים ואוכל לנהל חשבון. האם הבנתי נכון ? הכוונה שלא אהיה בבנק מוגבלת חמורה יותר? פשוט ששלחתי בקשה להורדת ההגבלה להוצאה לפועל הרשמת כתבה : נוכח צו כינוס נכסי שנית לחייב ביו 2017.6.4 ,אני מורה לבטל ההגבלות שהוטלו על החייב מכוח סעי 66א לחוק כמבוקש. אך לפי מה שראיתי הסעיף 66 לא מדבר על מוגבלות חמורה בבנק בכלל. איך זה הולך ? אודה מאוד על הענות . שאלה נוספת חשובה, ממתי מפסיקים הריביות בהוצאה לפועל ? מצו הכינוס או מהדיון שיתקיים בעוד שנה מצו הכינוס שיוכרז מה יהיה איתי? בתודה רבהה מראש

עו"ד איתי בר

שלום לימור, את עדיין ממשיכה להיות מוגבלת חמורה אך מתוקף צו הכינוס הנך רשאית לנהל חשבון בנק בתנאים מסוימים. ככלל חישוב הריביות נעשה עד למועד צו הכינוס יחד עם זאת לפי הפקודה יש אפשרות לחשב גם עד למועד חלוקת הדיבידנד. בברכה, איתי בר, עו"ד מנהל פורום פשיטות רגל גבורי ישראל 5, נתניה (צמוד לאיקאה) טל: 077-50-60-788 פקס: 077-2019632

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל