דן

עיקוב יציאה מהארץ לאחר הפטר

שלום לעו"ד סוף סוף קיבלתי הפטר וכן סגרתי את התיקים בהוצאה לפועל (איפוס החוב) וכן קיבלתי מבית המשפט המחוזי ביטול עיקוב יציאה מהארץ. הלכתי היום למשרד הפנים כדי לבקש חידוש דרכון ונאמר לי שקיים הגבלה להוציא ואו לחדש דרכון מהוצאה לפועל . שאלתי האם לאחר איפוס החוב וקבלת ההפטר האם ההגבלות השונות לא מתבטלות ? ובהתאם לכך האם צריך לבקש ביטול ההגבלה בעניין הדרכון עבור כל תיק שהיה לי ?.

עו"ד איתי בר

דן שלום, עליך לפנות להוצל"פ ולבדוק מדוע טרם הוסרו ההגבלות לעיתים זה לא מתעדכן באופן אוטומטי כמו כן הייתי ממליץ לערוך בדיקה במשטרת הגבולות בהצלחה! בברכה, איתי בר, עו"ד מנהל פורום פשיטות רגל גבורי ישראל 5, נתניה (צמוד לאיקאה) טל: 077-50-60-788 פקס: 077-2019632

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל