שרון

קונפליקט עם עו"ד בעניין פש"ר

אני רוצה לדעת אם במקרה וזכיתי בהימורים בסכום של 100000ש' ויש לי כבר צו כינוס ואני גם לא מחזיק נכסים מה הסיכויים שאני יוכל לבטל את תהליך הפשיטת רגל ולסגור את החובות שלי מול הזוכים מבלי להזדקק לכונס נכסים ? העו"ד שלי אומר שאסור לי להמר בגלל שאני צריך את הכסף למחייה זה נכון ?

עו"ד אילנה אלישקוב

חייב בהליך פשר יכול לבקש ביטול ההליך בכל שלב, כדאיות העניין טמונה בנסיבות המקרה מצבת הנושים גובה חובותיך מחוץ לפשר וכו'. הימורים אינה דרך חיים שההליך מגבה, שכן מטרתו הינה להקנות לחייב מסוגלות להתנהלות כלכלית תקינה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל