חיה

בן זוג בהליך פשיטת רגל

בעלי הוכרז פושט רגל בדירה הרשומה על שמו בלבד. אני רוצה לטעון לזכויות בדירה. מה עושים במצב כזה.??

דוד חן, עו"ד

חיה שלום! אם אני מבין נכון את שאלתך, את מסבירה כי בעלך הוכרז כפושט רגל. לבלך דירת מגורים הרשומה על שמו. המנהל המיוחד הגיש בקשה לממש את זכויותיו בדירה הרשומה רק על שמו , למרות שלטענתך קיימות לך זכויות בה. השאלה היא מורכבת: יש להבין באיזה שלב נמצא ההליך, האם העלך הוכרז כבר, או שניתן כנגדו רק צו כינוס נכסים. האם את יכולה להגיש,/הגשת תביעת חוב. בכל מקרה - במידה וקיימות לך זכויות בדירה, והחצו הליכים לממש את זכויותיו בדירה, עליך להגיש התנגדות מנומקת לבית המשפט המחוזי בו מתנהל ההליך, לטעון לזכויות בדירה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל