רמי

האם מותר או אסור לי ,להחזיק בחשבון PAYPALלצורך קניה באינטרנט?כשאני בכינוס נכסים בהליך פשיטת רגל, דיון בבית

שלום רב האם מותר או אסור לי ,להחזיק בחשבון PAYPALלצורך קניה באינטרנט?כשאני בכינוס נכסים בהליך פשיטת רגל, דיון בבית משפט בעוד שנה, ושאלת הבהרה,לצורך הקניה מקובל לקנות ברשת בכרטיס ויזה נטען[לדולר] אותו מנפיק הדואר,או בנק הדואר,[כל עוד יש בו יתרה ניתן לקנות, אין אפשרות להיות בחובה בכרטיס זה] האם כרטיס כזה מותר לי? באם התשובה לשני השאלות היא כן, האם אפשר לפתוח חשבון PAYPALולגשת לדואר לשם כרטיס הויזה הנטען, על דעת עצמי, או שעליי לבקש רשות מהנאמן שמונה לי בהליך? [בסיוע המישפטי] ולידע אותם שברצוני לקנות באינטרנט?

עו"ד אילנה אלישקוב

שלום. כל עוד מדובר בחשבון על בסיס יתרה בלבד הרי שניתן לפעול בו. ככל שלא תינתן האפשרות לפתוח חשבון פייפל ללא אישור, הרי שניתן לפנות בבקשה מתאימה לבית משפט למתן אישור לניהול חשבון עליה יגיש הנאמן עמדתו.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל