גל

מכירת דירה על ידי הנאמן

להלן השאלה. אני מצויה בהליך פש'ר 7 שנים. הורי הורישו לי בית והכונס, דורש החזר מלוא החוב שהוא בערך רבע ממחיר הבית פחות מה שיש בקופת הכינוס. התחלתי בנסיון מכירה וביקשתי עוד חצי שנה. הנאמן החצוף דורש שהוא ימכור! אין לי יחסי אמון עם הנאמן. שלא טרח שבע שנים להוציאני להפטר! בנוסף בדרישת בירור החוב השיב אחר נידנודים רק אחר שנה! את גובה החוב. מדוע בשיא חוצפתו הוא רוצה למכור את ביתי?! האם מדובר בעמלות שהוא משלשל לכיסו? מה עלי לעשות ולמי עלי להגיש תלונה נגד הנאמן? תודה

עו"ד אילנה אלישקוב

שלום, יש לפנות בבקשה מתאימה לבית משפט ולהסביר את הסיבות ואת הרציונל למכירה עצמאית.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פשיטות רגל