רקפת

הטרדה מינית בעבודה

חבר שלי לעבודה מנסה בזמן האחרון להפוך את הקשר בינינו לרומנטי. אני לא מעוניינת ולא מצליחה לגרום לו להפסיק. האם הנסיונות שלו מהווים הטרדה מינית? למי אפשר לפנות?

עו"ד גלעד רמתי

רקפת שלום, במידה והבהרת לו שאינך מעוניין בקשר רומנטי ולמרות זאת הוא ממשיך להציע לך אזי הדבר יכול להיחשב כהטרדה מינית. לשון החוק מדברת על "הצעות חוזרות בעלות אופי מיני...". עליך לפנות לממונה על הטיפול בהטרדה מינית במקום העבודה ו/או לעו"ד המתמחה בתחום על מנת לבדוק את זכויותייך. בברכה,

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נפגעי תקיפה מינית - פיצויים בגין הטרדה מינית