אנונימית

מה הקשר?

שלום אני תובעת רופא שהטריד אותי מינית במהלך הטיפול לענייננו הרופא הוא פסיכיאטר אני סובלת מנכות נפשית חרדה ועוד דיכאון עורך הדין שמייצג את השני דורש מעו"ד שמייצג אותי שאחתום על סודיות רפואית מה הקשר? בשביל מה ? כדי להגיד שאני מדמיינת? כדי לנגח אותי? הבן אדם הטריד אותי בשביל מה ויתור סודיות רפואית ומה ההשלכות שיכולות להיות מכך תודה וסליחה על סערת הרגשות

עו"ד גלעד רמתי

שלום רב, החתמה על טופס ויתור סודיות רפואיות הינו הליך שגרתי בתביעות נזיקין. מסמך זה נועד כדי שעורך הדין של הצד השני יוכל לשלוף את התיקים הרפואיים שלך מקופת החולים/ ממוסדות רפואיים. לא מדובר בהליך שנועד לצורך הוכחת או אי הוכחת האירוע אלא לצרכי הקטנת הנזק. למשל,אם יתברר שהיו לך בעבר היסטוריה של טיפולים נפשיים, אז יטענו כי נגרם לך נזק קטן אם בכלל לאור ההיסטוריה הרפואית שלך. בהצלחה,

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נפגעי תקיפה מינית - פיצויים בגין הטרדה מינית