צופיה גדו

האם קבלן המוסר בית חדש מחייב במסירת מרצפות רזרביות?

לפני ארבעה חודשים קבלתי את הבית מהקבלן בדוח המסירה צוין שהקבלן טרם מסר לי אריחים רזרביים והם יוזמנו עבורי לצערי הקבלן מתנער וכבר יש צורך בהחלפת אריחים שאותם טרם קבלתי. תודה ויום טוב

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

צופיה, שלום רב, על הקבלן לקיים את התחייבותו ולמסור לכם אריחים רזרביים. אולם, מדאיג מאוד שכבר כעת – רק ארבעה חודשים מהמסירה – אתם צריכים להחליף אריחים. אני מציע לכם לערוך בדיקה של איכות הריצוף (גם אריחים וגם איכות העבודה) משום שהצורך בהחלפת אריחים בשלב כה מוקדם עלול להצביע על בעיה יסודית בריצוף.