חיים כרם

למי "שייך" קולטן שירותים

הי, יש אצלי נזילה בחיבור בין קולטן השירותים לחיבור צינור המרכזי. הביטוח טוען שהקולטן הוא באחריות וועד הבית ולא לדירה לכן לא מוכנים לתקן. שאלתי: למי שייך ובאחריות מי הקולטן?

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

חיים, שלום רב, שאלך אינה בתחום הפורום, אבל בכל אופן אענה לך: ביטוח הדירה כולל את דירתך, ואינו כולל בדרך כלל את מערכות הבית המשותפות לכל הדירות. לכן אם התקלה היא בחלק המשותף לכלל הדירות כנראה שהביטוח אינו חל. אם היא בחלק השייך לדירתך הביטוח כנראה חל.