אדי קליין

ליקויי בניה - בעית ליקויים בחניה

יש לי ליקויי בניה בחניה. הבניין בן 3 שנים ובכל שנה כשמגיעים הגשמים החניה שלי שוקעת. כל מילוי של החניה פשוט נעלם לתוך האדמה. הקבלן כל פעם מגיע וממלא את החלל בסומסום ואבנים. הוא כבר מנסה לתקן את הבעיה 5 פעמים. מה לעשות, כבר נמאס לי ובלי שום קשר אני רוצה למכור את הדירה ואין שום מצב שאני מוכר דירה עם בעיה. יש לי כבר קונה לדירה ואני רוצה לתקן לפני המכירה. תודה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

אדי, שלום רב, אם הקבלן נכשל במספר ניסיונות תיקון, זכותך לתקן בעצמך ולתבוע ממנו את עלות התיקון. דאג לתעד את התיקון (קבלות, הסכם עם קבלן התיקון וכו') ושלח לפני זה הודעה לקבלן שאתה מתקן ותדרוש את העלות ממנו. דאג גם לצילום המצב הנוכחי וצילום התיקון. תביא בחשבון שתצטרך לתבוע את הקבלן בבית משפט.