אהובה

רטיבות בתוך הבית. אודה לתגובתך המוערכת.

קיבלתי מסירה על דירה מקבלן ב10/2013. לאחר בעיות ליקויים חתמתי עם הקבלן באישור בית המשפט הסכם פשרה שעיקרו״הסרת תביעותי מלבד רטיבות בתוך הבית ככל שקיימת״. הרטיבות תוקפת את ביתי מידי שנה בחלקים שונים בקירות הבית עד היום וכל פעם הקבלן מתקן וזה חוזר כל הזמן. נמסר לי כי יש לאטום קירות מבחוץ. אחריות קבלן 7 שנים מה מסירה כלומר אני עוד באחריות לכאורה. מה תקף ממה? הסכם שחתמתי שמוציא אחריות מחוץ לדירה או החוק? תודה לתשובתך.

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

אהובה, שלום רב, התשובה לשאלתך תלויה בניסוח הפשרה שאושרה על ידי בית המשפט. ייתכן מאוד שעל פי הפשרה הקבלן חייב לפתור את בעיית הרטיבות בתוך הבית, גם אם הגורם לרטיבות נמצא מחוץ לבית.