רננאל

אפשרות תביעה על רטיבויות אחרי שנות האחריות

לעו"ד יואב סלומון שלום אפשר להגיש תביעה לחברת הבניה על רטיבות בקיר חיצוני גם לאחר 7 שנות האחריות, אם בתוך 7 השנים נשלחו תלונות עם צילומים ואף התקבלו תגובות מהחברה (חיפשו את מקור הרטיבות ולא איתרו)? האם חברת הבניה תוכל לטעון במקרה הזה, שאינה מחוייבת לאטימות לאחר חלוף 7 השנים?

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

רננאל, שלום רב, המועד הקובע הוא מועד גילוי הרטיבות וההודעה לקבלן, כך שאם הרטיבות התגלתה בתקופת הבדק או האחריות, הודעה לקבלן ולא תוקנה, אפשר לתבוע גם אחרי שעברו 7 שנים