בן

ביטוח חביות

שלום לךעוד חרלפ אני נפגעתעי תע נקבע לי עי ל ידי ממומחה מבית המשפט 15 נכות צמיתה השאלה שלי היא כזאת מגיעם למשפט איך המשפט מתנהל השופט מחשב את הפיצויים לפי האחוזים שקבע ממוחה מטעמו מה התהלות המשפט יכול להגמר באותו ים יום תודה לך

עמיקם חרל"פ עו"ד

שלום זו שאלה שאינני יכו להשיב עליה אלא באופן כללי:ברור ששיעור הנכות יכול להיות מרכיב חשוב בחישוב הנזק ואולם ישנם מרכיבים נוספים כגיל מקצוע סוג נכות וכו . האם התיק יגמר באותו יום?.............