סמוי

אחזקת ילדים

לי ולבעלי נולדה בת. אך כרגע אנחנו מתווכחים על מקום המגורים. אינני רוצה להמשיך לחיות בישראל במיוחד שאנו גרים בדרום, ואני מעוניינת לטוס לגור בקנדה להוריי. אם אף צד לא מוותר וזה מגיע לגירושין, האם יש דרך לקחת את הילדה בלי הסכמה שלו? (כשהשאיפה שלי היא לתת לה חיים יותר טובים (כמו כל הורה רוצה)) או שאנחנו תקועים בישראל איתו עכשיו עד גיל 18 שלה?

עו"ד יונתן דה פריס

אין לחטוף!!!!! יש להגיש תביעה להגיר לבית משפט באופן מסודר וחוקי

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום חטיפת ילדים