לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
מאיה

מישהו מבין מהתשובות של עו"ד סמדר האם יש אגרה לשנת 2015 ??

לא הבנתי מהתשובות של העו"ד האם צריך לשלם אגרה לשנת 2015. אם כבוד העו"ד לא יודעת מדוע היא לא רושמת את זה ?? מי יודע האם צריך לשלם אגרה עבור שנת 2015 ???

ziv

זה גם מה שאני מנסה לברר מאז שנכנסתי לפורום, אני משער שרק אחרי הבחירות ידעו ושרק ראש הממשלה יקבע את זה אך לא שמעתי מאף אחד כולל עורכי דין תשובה קונקרטית. לא ראיתי גם אף אחד ששילם על 2015 או קיבל שובר. אשמח גם להבהרה, צריך לשלם או לא ?

נכון

הכלל הוא די פשוט. לא שלחו שובר. אין הודעה רשמית שמשלים. לא שלחו דרישת תשלום. מה יש לדאוג . כל גוף שרוצה כסף כחוב חייב להודיע שאתה חייב לו במכתב רשמי. ו התראה. מי ששילם עד סוף 14 יכול להיות רגוע. מקסימום תשלמו חצי שנה עם טיפה ריבית. בקצור תרגעו כבר. בכלל מי שרוצה כסף יש כללים לדרישה עד אז ממתינים.

ziv

אין מה להרגע, החוק אומר שגם אם לא שלחו שובר חובת האזרח לגשת ולשלם ( ב-2014 לא שלחו לי שובר, ניגשתי ושילמתי ), זאת תהיה הזדמנות להתעמר בכלל אזרחי ישראל , לכן כדאי שלפחות כל הפורום הזה יבררו את זה עד הסוף וישמרו את הקבלה ( רוב האזרחים לא ערים לבעיה ואח"כ רואים אותם בערוץ 2 או בתכנית " עובדה " או בתכנית " המערכת " בוכים )

יואב

להערכתי כל עם ישראל יקבל בחודשים הקרובים את הארנונה לשנת 2015 ביחד עם קנס על אי תשלום עד סוף פברואר. מה עושים ???

ziv

נראה שאין הרבה מה לעשות, זה צריך להיות רבע אגרה , אם יגיע שובר נשלם, כדאי אבל לחכות להודעות של הממשלה לפני תשלום, אולי יהיה ביטול. קראתי שההחלטה על כך היא של ראש הממשלה בלבד.

ziv

אם עו"ד סמדר יודעת על זה משהו שאנחנו לא יודעים אשמח לקרוא.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אגרת טלויזיה רשות השידור