משכורת ופיצויים שלא שולמו למרות קביעתו של בית המשפט
שלום! לפני כשלוש שנים אני ובעלי עבדנו יחד אצל אחד הזכיינים של רשת "ריקושט". לאחר ההסתבכות של הזכיין בחובות לספקים ולרשת, שתיים מתוך ארבע חנויות שהיו בבעלותו נסגרו. הוא נאלץ להעביר אותנו לעבוד בסניף שהיה מרוחק מביתנו ואני כבר הייתי בחודש חמישי להריוני באותה התקופה..לאחר ארבעה חודשי עבודה בסניף החדש, כאשר אני נמצאת בחודש תשיעי להריוני, הזכיין פיטר את בעלי..כמובן שלי לא נשארה בררה אלא להתפטר בעצמי. וכל זה בנוסף לזה שלא אני ולא בעלי לא קיבלנו משכורות בשלושה חודשים קודם לכך.לאחר תביעה שהגשנו בעזרת עו"ד, בית משפט קבע שעליו לשלם לנו כ 40 אלף שקלים משכורות פלוס פיצויים, נסיעות וכו...סהכ כמאה אלף שקלים. כל זה היה לפני יותר משנה..ובנתיים לא ראינו שקל. העוד טוען שכדי לקבל ממנו את מה שבית משפט קבע צריך להגיש תביעה לפירוק חברה והוא לא ממליץ לעשות את זה מכיוון שה המון הוצאות.. אולי אפילו יותר ממה שנוכל לקבל ממנו בסוף. בבקשה, תעזור! מה לעשות? איך לקבל את מה שמגיע לנו! עוד משהו קטן רק, לאחרונה הזכיין פתח שלוש חנויות חדשות, רשת משלו רק שהבעלים הרשומים זה קרוב משפחה שלו. ידוע לנו שמי שמקבל את הכספים זה הזכיין עצמו.. תודה רבה