משפטי– זאפ
משפטיפורומיםדיני עבודהחוזה עבודה והסכמים בעבודה

מנהלי הפורום

עו"ד אורנה שמריהו

עו"ד אורנה שמריהו

עו"ד אורנה שמריהו עוסקת בדיני עבודה מזה למעלה מ- 15 שנה ומייצגת עובדים ומעסיקים מכל ענפי המשק. עו"ד אורנה שמריהו צברה ידע רב בעת עבודתה כמזכירת איגוד מקצועי בהסתדרות הפקידים במרחב תל אביב יפו. כיום, עו"ד שמריהו עומדת בראש משרדה העצמאי, שמספק שירות לעובדים ולמעסיקים מכל המגזרים. כמו כן, משמשת כסגן יו"ר בוועדת דיני עבודה במחוז מרכז של לשכת עורכי הדין בישראל. עו"ד אורנה שמריהו מייצגת את לקוחותיה בכל הערכאות השיפוטיות.

קביעת פגישה
0779977542
חזרה לפורום

חוזה עבודה והסכמים בעבודה

רוע
רועי

שלום רב,ברשותי שאלה,אני עובד בחבר'ה תקשורת מוכרת כנציג תמיכה טכנית , בראיון עבודה הוסבר למראיינת שאני בן אדם מוגבל מבחינת בריאותיתי עם מחלת קרהון ,ושאני יכול לעבוד במשמרות מסוימות ,ואושר לי בעל פה אך לא בחוזה,אבל בתחילת קורס עבודה היא רשמה את הדברים בדף נפרד לאחר כמה שבועות החליטו לעשות לי התעללות,ומתכחחשים למה שסוכם מעבר לזה יש לי גם הוכחות שמנהלים שלי רשמו לי בוואטצאפ ובמייילם שהכל בסדר ןמה שסוכם-אושר איזה צד צודק ? אני או הם? אם יש לי אמסכתא {חוץ מחוזה עבודה} אשמח לתשובה

RE:
עו&
עו"ד גל גורודיסקי

בנסיבות המתוארות, יש לבחון את המקרה לגופו לרבות לאור ההסדרים וההסכמים החלים על פי הנתונים הספציפיים של המקרה על מנת לקבל החלטה נכונה. מומלץ לפנות לייעוץ משפטי על יסוד: הסכמי עבודה אם יש והודעה לעובד אם ניתנה. ככלל, חוק שיוון הזדמנויות לאנשים עם מגובלויות אוסר הפלית "אדם עם מוגבלות" – שהוא אדם עם לקות פיסית, נפשית או שכלית לרבות קוגניטיבית, קבועה או זמנית, אשר בשלה מוגבל תפקודו באופן מהותי בתחום אחד או יותר מתחומי החיים העיקריים.