לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
שי

שינוי תפקיד בעקבות מצב רפואי.

שלום רב, הנני עובד קבוע באחת הרשויות המקומיות החזקות בארץ לפני כשנה וחצי עברתי תאונת עבודה דרכים במסגרת התפקיד ...בקצרה מצבי הרפואי לא חזר לעצמו ולאחרונה הרופאה התעסוקתית הציע לי שתפסול לי את המקצוע ביקשתי ממנה שתיתן לי עוד תקופה מסויימת לפני הפסילה כי הנני יודע מה היו ההשלכות מבחינת השכר אבקש עזרתכם בשאלה הבאה ..התפקיד שלי מוגדר כתפקיד שטח בהתאם לכך יש פרמיות יחודיות לתפקיד שצברתי עם השנים כמו כן לאותו תפקיד יש נתח דרגות והטבות אישיות שצברתי עם השנים כמו כן הנני מקבל אחזקת רכב וכל מה שקשור לכך במידה ואני יחליט לעבור לתפקיד משרדי בהחלטת הרופא תעסוקתי אני יודע שרוב עובדי המשרד לא מקבלים אחזקת רכב נתח הדרגות שלהם נמוך יותר ועוד האם אני יאבד את כל מה שצברתי עם השנים ? האם יש חובה כלשהי מהמעסיק לא לפגוע בזכיות שלי בעקבות שינוי תפקיד בעקבות מצב רפואי שנכפה עלי? אשמח לעזרה תודה..

עו"ד גל גורודיסקי

בנסיבות המתוארות, יש לבחון את המקרה לגופו לרבות לאור ההסדרים וההסכמים החלים על פי הנתונים הספציפיים של המקרה על מנת לקבל החלטה נכונה. מומלץ לפנות לייעוץ משפטי על יסוד: תלושי השכר, הפקדות פנסיוניות, הסכמי עבודה אם יש והודעה לעובד אם ניתנה.

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני עבודה