דביר

האם יש כאן הרעה בתנאים?

אהלן, לפני כ3 חודשים הועסקתי בחברה שלא אציין את שמה, בחוזה כתוב את סכום השכר השעתי שאקבל, עכשיו לאחר 3 חודשים סיימנו פרויקט ומוצע לנו פרויקט אחר ובו השכר נמוך מהשכר שנקבע בחוזה (הובטח לנו בתחילת העבודה שיוצע לנו מבחר פרויקטים בסוף הפרויקט הנוכחי) כרגע הפרויקט הזה הוא היחיד שמוצע לנו ועם שכר נמוך יותר ממה שקיבלנו עד כה. האם זו הרעה בתנאים?

דניאל

ממליץ לבדוק גם כמה הקייס שלך שווה. האתר הזה עזר לי: www.valyou.co.il

עו"ד הדר פלד טל

בהחלט נשמע שכן!