רועי

מכסת ימי חופשה (בעקבות כתבה )

שלום, לאחרונה נתקלתי בכתבה הזאת - https://www.themarker.com/career/1.4445922 והייתי רוצה לוודא שאני אכן מבין את הדברים כראוי : עפ''י הכתבה מכסת ימי החופשה אינם פועל יוצא של וותק במקום העבודה , אלא נקבעים בצורה קלנדרית. האם הדבר נכון? במידה וכן , לכמה ימי חופשה אני זכאי בהנחה שהתחלתי לעבוד בתחילת חודש ספטמבר הנוכחי? ובמידה ובחוזה העבודה שלי מוגדר כי מכסת ימי החופשה היא תלוית צבירה (לפי הוותק) - האם יש לי אפשרות מבחינה משפטית לדרוש לקבל ימי חופשה בצורה קלנדרית כמתואר בכתבה ? אשמח מאוד לתגובה..

עו"ד אורנה שמריהו

שלום רב, מכסת ימי החופשה תלויה בוותק שלך במקום העבודה. בברכה,