רותם

עבודה כעמצאית וכשכירה באותו תחום

היי אני עובד כשכיר בחברת ביטוח, ועכשיו מתחיל לתת שירות משרדי מהבית לסוכן ביטוח. השירות כולל טיפול במסמכים של הסוכן מול חברות הביטוח, יש לציין שאין ניגוד אינטרסים בין 2 העבודות. האם זה תקין? מישהו אמר לי שאם ישמעו בחברה שאני עובד בה על הנ"ל יכולים לשלול ממני פיצויי פיטורין. כמו כן, רשום בחוזה עבודה שלי "העובד לא יהיה רשאי עבוד בעבודה נוספת בין כשכיר ובין כעצמאי ללא אישור מהם" לא צויין כלל באיזה תחום הם אוסרים לעבוד. אשמח להבהרה בנושא הנ"ל

עו"ד אורנה שמריהו

שלום רב, עליך לבקש אישור ממקום העבודה על מנת שתוכל לעבוד בעבודה נוספת. בברכה,