אליזבט

האם מגיע לי פיצויים לאחר שבעל עסק נפטר והתחלפו הבעלים?

שלום, אני עובדת בחנות צילום קטנה ( עסק פרטי) במשך שנתיים אצל אותו מעסיק.לצערינו המעסיק נפטר בפתאומיות לפני 4 חודשים,בנו החליט להמשיך את העסק וכרגע מ1.1.18 קיבל עוסק מורשה על שמו,הוא נהיה הבעלים החדשים של המקום.המקום עדיין נקרא על אותו שם אך נבעלים שונים. השאלה המשפטית האם מגיע לי פיצויים מכיוון שהבעלים של החברה התחלפו ומבחינת המדינה זה עסק חדש. (שמעתי שכאשר בעלים מתחלפים בחברה והעובדים נשארים לעבוד תחת בעלים חדשים הם מקבלים פיצויים)

עו"ד אורנה שמריהו

שלום רב, אם לא נערך כל שינוי במקום העבודה ותשלו שהכר משקף את תחילת עבודתך, או אז אינך זכאית לתשלום פיצויי פיטורים. בברכה,