יוסי

שאלה בדבר פיצוי פיטוריין

שלום רב, לפני שנתיים סיימתי העסקה בחברה שבה עבדתי, סגרתי עם המעסיקה בעל פה שאני נותן לה חודשיים מראש בתנאי לכך היא מביא לי פצויי פטוריין מלאים כאילו פוטרתי. כהגיע הרגע והיא הייתה צריכה להעביר לי את כספי הפיצויים היא לא עמדה במה שסגרנו ומנגד טענה שהיא הבטיחה שתביאי לי מה שמגיע לי. התווכחנו ולא בסןף אמרתי לה שאני לא ארד לרמה כזו נמוכה תביאי לי מה שהופרש לי וכך נסגר הסיפור. לפני כשבוע היא העבירה לי בטעות 9600 שקל חחשבון, השאלה שלי היא כזו האם אני לא מחזיר את הכסף וטוען שזה הסכום שסגרנו שהיא תעביר לי על הפיצויים האם אני חשוף לתביעה והאם היא יכולה בדרך כלשהי לבקש מהבנק שלי להעביר להם את הכסף בחזרה? ומה לדעתכם ההשלכות של זה. תודה רבה לעוזרים.

עו"ד אורנה שמריהו

ממליצה לך לכתוב, כי אתה מודה לה שבסוף הסכימה לשלם לך את תשלום פיצויי הפיטורים כפי שהובטח לך.