אלי

צבירת ימי חופש לפני זמן פיטורים

שלום אני עובד במפעל כבר 11 שנים צברתי 141 ימי חופשה (יש עוד כמה עובדים שצברו כמות כזאת של ימי חופש) הצלחתי לצבור כמות כזאת של ימי חופש כי זה לא שלא יצאתי לימי חופש הצלחתי כי לא הייתי חותם על ימי חופש תמיד חשבתי לצבור את הימים שאם יפטרו אותי אז יהיה לי משהו עד אני יוכל למצוא עבודה חדשה אז השאלה שלי אם יפטרו אותי אני אקבל את כול ימי החופשה שצברתי או שלא ? אף פעם לא הסבירו או אמרו שלא ניתן לצבור כמות כזאת של ימי חופש ובעל המפעל לא מוכן לפדות חלק מהימים לכסף אז מה הפיתרון ?

אלי

חופשה לכמה זמן? ואם זה לא מתאפשר לפני הפיטורים אז מה קורה עם ימי החופש?

עו"ד אורנה שמריהו

לצאת לחופשה.

אלי

אבל מה קורה לימים חופש בזמן פיטורים?