ליאור

הוספת שעות עבודה ללא העלאה בשכר

שלום רב, אני עובד מועצה מקומית, היום אני וכל עובדי המועצה קיבלנו הודעה בכתב ששעות העבודה שלנו ממאי משתנות שיש לעבוד שעה נוספת כל יום, ללא כל שינוי בשכר ומי שלא יעבוד את השעה הנוספת שכרו יקוזז. מה שיותר מפריע ששעת תחילת העבודה הוקדמה לשבע וחצי ומבחינתי זה בלתי אפשרי להתחיל בשעה זו כי יש לי ילדות קטנות שאני צריך לארגן לבתי הספר ולא ניתן להשלים את חצי השעה הזו מכיוון שהמקום נסגר. רציתי לדעת האם יש משהו לעשות בנדון ?

עו"ד אורנה שמריהו

הנך יכול לא להסכים ולהתפטר כדין מפוטר. השאלה - היכן ועד העובדים וההסתדרות?