דבורה

מעבר חברה בה אני עובדת מירושלים למודיעין האם מזכה בפיצויי פיטורין ?

מקום העבודה שלי נמצא מרחק 15 דקות הליכה מביתי החברה עוברת למודיעין לשם אזדקק לשני אוטובוסים עפי גוגל מפות מדובר במרחק של 33 ק"מ בדרך הכי מהירה ברכב כ-34 דקות בהנחה שאין פקקים , וכ-שעה ותשע דקות באוטובוס המעסיק מציע הסעה ברכב פרטי של אחד העובדים אני לא רואה את עצמי כבולה לשעות של הסעה וגם לא ממש נעים לי לנסוע עם גבר קבוע יום יום

עו"ד אורנה שמריהו

היה והמרחק הינו מעל 45 ק"מ תהיי זכאית להתפטר ולהיות זכאית לתשלום פיצויי פיטורים, יחד עם זאת, ישנם עילות שגם מרחק של 33 ק"מ יזכה אותך בתשלום פיצויי פיטורים.