דנה כה

פיטורים במהלך טיפולי פוריות

שלום , קיבלתי שימוע וסיום העסקה (נשארו לי 14 יום לעבודה) אך אתמול גיליתי שייתכן מגיע לי פיצויים או לא ניתן לפטר אותי כיוון שאני במהלך טיפולי פוריות המעסיק לא ידע אך כי עשיתי זאת לאחר העבודה ויש לי את כל המסמכים הרפואים הדרושיים לך, אני עובדת שנתיים וחודש בחברה

עו"ד אורנה שמריהו

המעסיק מחויב לעצור את הפיטורים ולפנות אל הממונה על חוק עבודת נשים בכדי לקבל היתר. אם הוא לא ידע, יהיה די קושי להוכיח כי הפיטורים נעשו בשל טיפולי הפטוריות.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני עבודה