משפטי– זאפ
משפטיפורומיםדיני עבודההפסקת עבודה עקב מכתב

מנהלי הפורום

עו"ד אורנה שמריהו

עו"ד אורנה שמריהו

עו"ד אורנה שמריהו עוסקת בדיני עבודה מזה למעלה מ- 15 שנה ומייצגת עובדים ומעסיקים מכל ענפי המשק. עו"ד אורנה שמריהו צברה ידע רב בעת עבודתה כמזכירת איגוד מקצועי בהסתדרות הפקידים במרחב תל אביב יפו. כיום, עו"ד שמריהו עומדת בראש משרדה העצמאי, שמספק שירות לעובדים ולמעסיקים מכל המגזרים. כמו כן, משמשת כסגן יו"ר בוועדת דיני עבודה במחוז מרכז של לשכת עורכי הדין בישראל. עו"ד אורנה שמריהו מייצגת את לקוחותיה בכל הערכאות השיפוטיות.

קביעת פגישה
0779977542
חזרה לפורום

הפסקת עבודה עקב מכתב

ארז
ארז דע

שלום אני מנהל תביעה בביטוח לאומי נגד נזקי שמש במסגרת התביעה הייתי אצל רופא תעסוקתי שכתב שאני יכול להמשיך בעבודה עם מניעה לחשיפה לשמש ושלח העתק למשרד העבודה שכתבו מכתב למקום העבודה שאני יכול להמשיך בעבודה אך עם מגבלה של חשיפה לשמש .אני עובד בחקלאות דיברתי שום עם הרופא ואמר לי שאני יכול להמשיך לעבוד כאשר הכוונה למניעה היא לבוש מתאים .האם מקום העבודה יכול להפסיק את העבודה ? האם יכול לדרוש ממני לחתום על מסמך שלא אתבע את מקום העבודה

RE:
עו&
עו"ד לביא נעים

שלום ארז, ראשית אומר כי תשובה מלאה לפנייתך יכולה להנתן רק לאחר לימוד המסמכים הרפואיים ודרישות משרד העבודה. באופן כללי - מקום העבודה לא יכול לחייב אותך לחתום על מסמך העדר תביעה. בנוגע לפיטורין - מקום העבודה יכול תמיד לפטר, אך יש לבדוק את סיבותיו ואת דרך ביצוע הפיטורין. מוזמן לפנות ישירות למשרד לבירור פרטני