טעויות שגילית בתלוש משכורת
אני עובדת בנק זו שנה 32, עברתי לעבוד במוקד של הבנק מזה 6 שניים, וכמובן עובדים משמרות והשכר שונה משכר בסניף. בשנה וחצי אחרונה הרבה פעמים מצאתי טעויות בתלוש, וזה גרם לי לבדוק את התקופה משנת 2006 עד היום את כל התלושי השכר שלי, ואני בד"כ טיפוס שומר ניירת אז היה ברשותי ניירת של דווח דוח שעות עבודה, צילום ח. מחלה, הכל רשום אחד על אחד. מצאתי ופניתי למשאבי אנוש שלנו במוקד כדי שגם הם יבדקו ויזכו אותי בהתאם, וגם ימי מחלה שקוזזו בחופש לרוב, או עוד כמה דברים שמצאתי, הבן שלי לומד שנה 4 רו"ח, וחברה שלי חשבת שכר במקום גדול ויועצת מס. כך שהבדיקה נעשתה אחד על אחד. שלחתי להם על שנת 2008,9,10 וביקשתי מהם דוח דווח של שנת 2006, 2007 שיש לי את התלושי שכר ברשותי וכבר השמדתי את דוחות ששמרתי אז, מאחר ולא חשבתי לרגע שאני יצטרך אותם משאבי אנוש של המוקד טוען שלא ניתן להמציא לי דוחות על שנת 2006,7, וגם לא מגיע לי רטרואקטיבי משנים קודמות. וזה מדובר בשבילי הרבה כסף. אני חד הורית וכל גרוש יש לו חשיבות. מה כן שגם הייתה לי תאונה דרכים בדרך לעבודה, בשנת 2007 ומאז אני הרבה חולה בגלל בעיות בצוואר וידיים אני עברתי גם 3 ניתוחים בידיים CTS, ויש לי נכות של 20% לצמיתה מחלת מקצוע. וגם אז שהגשתי תביעה לב.ל. לא רצו להביא לי מכתב מה סוג העבודה שלי מאז שאני עובדת בבנק. רק דרך עו"ד קיבלתי מכתב. כיום הם כל הזמן רק מנסים להתיש אותי ולא חשוב כמה אני עובדת טובה ועומדת בכל היעדים שלי ויותר תמיד יש להם סיבה לחפש לא לתת לי קידום בדרגה. בטענה שאני מחסירה בעבודה. אני מבקשת לדעת מה אני צריכה לעשות כדי לקבל את הדוחות ושישלמו לי רטרואקטיבי, וכל העוגמת הנפש שאני עוברת ואני חייבת לעבוד ולתת את המיטב שביכולתי למרות שאני יודעת שאני לא יתוגמל. האם אני אמורה לפנות לבית דין לעבודה, וכמה שנים אחורה מותר לי לבדוק תלושי שכר, או לפנות לעו"ד חיצוני,וזה כרוך בשכ"ט ואני אין לי אפשרות, אני חיה בשכירות, מצד שני זה פשוט יגרום להם עוד יותר להכנס בי. אני מודה לך מראש וסליחה על האורך של כתוב רציתי מאד להסביר את עצמי. רחלי