חזרה לפורום

הרעת תנאים של חברת קבלן

רחל
רחל

אני עובדת בודקת בטחונית בשדה תעופה בצפון מאז7-2009. משום שעברתי ללמוד בנתניה (כתובת בת.ז לא שונתה. תושבת צפת)סוכם שאני חוזרת לצפון (שם בית הוריי) לסופי שבוע לעבוד ומקבלת סכום קבוע על כל נסיעה לצפון ברכבי הפרטילשם עבודה בחמשוש.(להם זה נוח כי אני סוגרת להם חמשושים ויש לי סמכויות מעבר לבסיסיות) יש שני שדות תעופה בהם אנו עובדים: חיפה ומחניים. עבור נסיעה מנתניה לחיפה אני מקבלת X שח ועבור נסיעה לעבודה מנתניה למחניים - מקבלת Y שח. בשנה האחרונה ימי חמישי שלחו אותי לחיפה ושישישבת למחניים וקיבלתי ללחיפה X שח בנפרד ולמחניים Y שח בנפרד. בחודש האחרון הגיע בחור שמעל הדרגה של האדם שעושה לנו את המשכורות- והחליט שהחודש הוא מחשב את המשכורות והחליט ללא כל הודעה מוקדמת "לחבר" את הנסיעה לחיפה ככלולה בנסיעה לצפון כך שחתך ממשכורתי 600 שח. ללא כל הודעה או התרעה על כך.(הוריד לי 3X) בטענה שזה לא הגיוני שאני מקבלת בנפרד כי "חיפה זה גם צפון".(נסיעה לחיפה מנתניה מתוגמלת ב200 שח) שיחות טלפון שלי איתו הוקלטו. יש לי את כל הניירת עם חוזה העבודה. משום מה את הנספח של התנאים האישיים שלי של הנסיעות אני לא מוצאת(הסכם אישי) אך בהקלטה בה אני מזכירה את התנאים של הנסיעות- אין הכחשה לכך מצד המעסיק. האם זה נחשב להרעת תנאים?מה עליי לעשות? באם ארצה להתפטר זוהי סיבה מוצדקת לזכאות לאבטלה?