חזרה לפורום

תלושי משכורת ונסיעות

חנה
חנה

עו"ד גל גורודיסקי שלום רב! אני חיה מהבטחת הכנסה ועבדתי במשרד עו"ד מתאריך 19.12.10 עד 10.1.11. קיבלתי את המגיע לי, אך ללא נסיעות והבעייה היא שקיבלתי תלוש אחד על שני החודשים ובו רשום שזה רק עבור חודש 12/10. בביטוח לאומי דורשים ממני כעת את מה שקיבלתי על חודש 12/10 חזרה ועל חודש ינואר שוללים ממני את הקצבה עד שאמציא להם שני תלושים בנפרד שבהם רשום הסכום שקיבלתי ברוטו. כתבתי מכתב לעו"הד אצלה עבדתי אך היא לא הגיבה עד שהתקשרתי אליה והיא אמרה לי שאין לה עניין לדבר איתי ובמשרד רואי החשבון שלה הם אומרים שאין אפשרות להוציא את זה היום. האם אני יכולה לתבוע את זה דרך בית משפט, דבר שייקח זמן אך בביטוח לאומי יראו שאני פועלת לקבלת התלושים? ואוליי כך אני אציל את קצבת ינואר לפחות ואוליי כך גם יחזירו לי על 12/10 כי הם מתחילים להוריד לי 10 אחוז מהקצבה? ולגבי הנסיעות, שלא קיבלתי שקל, אני גרה בב"ש והמשרד בת"א. האם לתבוע את הנסיעות לפי כרטיסי נסיעה או איך? מה אומר החוק לגבי מרחק כזה? אציין כי כתבתי כבר תביעה אך אני חוששת שזה ייקח זמן לקבל את זה ואני גם חוששת מתביעה נגדית למרות שרשמתי אמת בתביעה עצמה. מה לעשות? אציין כי כתבתי לה מכתב וביקשתי את זה אך היא מתעלמת ואני חוששת שאם אני אקבל תלושי משכורת יכללו בהם נסיעות ולא אוכל לתבוע את זה בבית המשפט. בתודה חנה