משפטי– זאפ
משפטיפורומיםדיני עבודההפסקת התקשרות באופן חד צדדי

מנהלי הפורום

עו"ד אורנה שמריהו

עו"ד אורנה שמריהו

עו"ד אורנה שמריהו עוסקת בדיני עבודה מזה למעלה מ- 15 שנה ומייצגת עובדים ומעסיקים מכל ענפי המשק. עו"ד אורנה שמריהו צברה ידע רב בעת עבודתה כמזכירת איגוד מקצועי בהסתדרות הפקידים במרחב תל אביב יפו. כיום, עו"ד שמריהו עומדת בראש משרדה העצמאי, שמספק שירות לעובדים ולמעסיקים מכל המגזרים. כמו כן, משמשת כסגן יו"ר בוועדת דיני עבודה במחוז מרכז של לשכת עורכי הדין בישראל. עו"ד אורנה שמריהו מייצגת את לקוחותיה בכל הערכאות השיפוטיות.

קביעת פגישה
0779977542
חזרה לפורום

הפסקת התקשרות באופן חד צדדי

גננ
גננת

שלום,אני גננת בעלת גן פרטי באיזור המרכז. בימים האחרונים התנהלתי מול אחת האימהות בגן בויכוח על רצונה להרחיב את שעות הפעילות של הגן.אציין כי היחסים עימה במהלך השנה שערבה היו תקינים ברוב הזמן וכי ההתנהלות מולה במקרה זה נעשתה בעיקר בכתב ובאופן מכובד מאוד. הבעיה היחידה למעשה היא שהבקשה שלה נענתה בשלילה. האם לא הביאה את בנה אל הגן מתחילת השבוע ( שלושה ימים) כאשר טילפנתי לדרוש בשלומה היא דיברה באופן לא מכובד בלשון המעטה וניתקה את השיחה מבלי שנתנה לי הזדמנות להגיב. שאלתי: כיצד אני צריכה להתנהל מולה כרגע? האם אני יכולה להבין מכך שבגן שלי יש מקום פנוי ולנהל הרשמה? בתודה מראש

RE:
ארי
עו"ד אריק שלו

לא מדובר בשאלה מתחום דיני העבודה ובכל מקרה מוטב לקבל ממנה תשובה רשמית בעניין זה. ל