פגיעה בזכויות אישה בהריון
שלום, אני עובדת כמדריכה בפנימיה שנה שלישית ונמצאת בחודש השביעי להריון. במסגרת העבודה אני גרה בקבוצה עם החניכים. אתמול פנה אליי מנהל הכפר ומנהל הפנימיה שהם רוצים את הדירה שאני גרה בה כדי לאכלס חניכים. התחילו גם מניפולציות שהם נותנים לי דירה שתעזור לי להתפתח עם הילד שיוולד וכמובן לוו במניפולציות שאני כבר לא יחזור מהחופשת לידה לקבוצה כי אני בטח יגדל את הילד וכו׳. אני שאלתי אותם האם הם יכולים להכריח אותי לעבור? מנהל הכפר ענה לי שכן! אז אמרתי לו שהוא לא יכול לפלוש עם דחפורים ולפנות אותי והדרך היחידה זה להציע לי מכתב פיטורין ואז כבר אנחנו ניפגש . המנהל נבהל חזר בו ואמר .. כמה אני חשובה לו.. ואני רבת כישורים.. ושאני יחשוב על זה. הודעתי חד משמעית שאין לי מה לחשוב! התשובה סופית! אני מציינת שיש מדריכים שיש להם דירה בדיוק כמו שלי שלא גרים עם הקבוצה שלהם מכיוון שהם ״ מקורבים ״ לבוסים. אמרתי למנהלים שאם ההצעה כל כך אטרקטיבית שיפנו אליהם. לאחר שיחה עם הועד של הכפר נאמר לי שפינוי מדירה זה הרעת תנאי העסקה ושימוש במניפולציות שאני בהריון זה גרוע מזה. האם יש להם את הזכות לפנות אותי בכח? האם כמו שהועד אמר.. זאת הודעת פיטורין אם הם מכריחים אותי בכח???
מהודעתך לא ברור האם התנאים אליהם תועברי הינם פחותים (אופי הדירה, מרחק, תנאים סביבתיים). במידה וכן, מדובר בהרעה בתנאים, שהינה אסורה בתקופת הריונך.