אילנית

משכורת גלובאלית

בחוזה כתוב שאני מקבלת שכר גלובאלי של 7000 ושעות עבודה הם מ 8-17 אלתי את המנהל שלי לגבי איחורים, והוא אמר לי שאני במשרת אמון ולא נורא אם אני אגיעה לא ב 8 אלה ב שמונה וחצי או תשע. למרות שאני חייבת להעביר כרטיס נוכחות. האם זה חוקי? אם ביום אני אעבוד רק שמונה שעות ולא תשע. כי בחוזה לא רשום אני חייבת לתת 9 שעות אלה רק רשומות שעות עבודה. אשמח לעזרה :) תודה.

עו"ד אריק שלו

היותך במשרת אמון אינו פותר אותך מהשלמת שעות עבודתך ולכן אם תאחרי ולא תשלימי את השעות, תלוש השכר שלך ישקף שעות חוסר.אם מצויין כי עליך להתחיל בשעה מסויימת ולסיים באחרת, שעות העבודה אכן רשומות בחוזה. ייתכן כי מעסיקך התכוון כי קיימת גמישות בשעות הגעה לעבודה, אולם לא במספר שעות העבודה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני עבודה