יערית

איתור בפלאפון+עמוד ענן

שלום רב, 1.לפני מס' חודשים החתימו את העובדים בחברה על מסך שבו מתקינים לנו איתורן בפלאפון, כדי לוודא כניסה ויציאה במקום העבודה, וכמו כן, שאנחנו בסניף ולא מסתובבים בשעות העבודה. האם זה חוקי? 2.מבצע עמוד ענן- בזמן המלחמה, ישבתי חלק מהימים בבית, כיוון שלא היה מי שיהיה עם בני הקטן, בן השנה וחצי, וזאת עפ"י חוק. הורידו לי מהשכר 5 ימי חופשה. לטענת החברה, ברגע שיקבלו אישור מהמדינה על כך ויזכו את שכרי בימי החופשה או בכסף, אך עד היום לא קיבלתי זאת. האם זה תקין שהורידו לי ימי חופשה? ובנוסף, עד היום לא זיכו אותי על החמישה ימים? תודה מראש, יערית

עו"ד אריק שלו

קיים טעם נפגם בהחלטת המעסיק אולם הפסיקה אינה חד משמעית בעניין ויש לבחון את המקרה לפי מכלול הנסיבות. באם על פי הקריטריונים שהוגדרו על ידי פיקוד העורף, הינך זכאית לפיצוי, היה על מעסיקך לשלם לך ולתבוע את הפיצוי.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני עבודה