מני

מכרז פנימי ומכתב פיטורין

שלום, אני עובד 4 שנים בחברת ביטוח גדולה לאחרונה ביקשתי להתמודד על מכרז פנימי בחברה שמופץ בפורטל הארגוני מנהלי אמר לי שאם אני רוצה להתמודד על מכרז שמופץ דרך משאבי האנוש של החברה עלי לחתום על מסמך שאם לא אתקבל למכרז הספציפי ולא אמצא תפקיד אחר בחברה תוך 30 ימים אני מתפטר מרצון האם זה חוקי ומותר לו?

עו"ד אריק שלו

העניין אינו נשמע תקין. עם זאת, יש לבחון את מדיניות החברה באשר למכרזים פנימיים וכן את הסכם ההעסקה שלך. 073-2505373