ניר

הודעה מוקדמת

אני עובד במקום העבודה מתאריך 21/08/12. בתאריך. 05/08/13 התקשר אליי המעסיק ולאור חילוקי דעות אמר שהוא רוצה לסיים את עבודתי אצלו והוא יחזור אלי עם תאריך לפיטורין היום 26/08/13 הוא התקשר אלי שוב ואמר שאני מפסיק לעבוד בסוף השבוע והוא הכין מכתב פיטורין מהתאריך ששוחחנו בטלפון אצלו במישרד האים זה חוקי או שמרגע קבלת המכתב פיזית מתחילה ההודעה. המוקדמת. אבקש תגובה מהירה בתודה

עו"ד אריק שלו

היה על המעסיק לקיים שימוע, פנים מול פנים, ולאחר מכן לתת מכתב פיטורים באופן מסודר ולא טלפונית. 073-2505373

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני עבודה