פגיעה בזכויות
בשמונה החודשים האחרונים אני מאבטח מוס״ח. מתחילת העסקתי החברה מונעת ממני זכויות המגיעות לי : אי תשלום על ימים בהם הייתי זמין לעבודה ובכל זאת לא שובצתי. אי תשלום מלא של הוצאות נסיעות (לעתים אני עובד בימי שישי ובערב לוקח מונית שירות,לפי הוראת המנהל). מאשרים לי לצאת לחופש אבל לא משלמים לי על חשבון ימי החופשה שלי. אי תשלום אגרת חידוש רישיון נשק. החברה שילמה לי 2,000 ₪ פחות והוכח שזו טעות חברה,כתוצאה מזה שילמתי קנסות לכל מיני גורמים,ביקשתי פיצוי כלשהו,עד היום לא התייחסו לבקשתי. הייתי חולה כשבוע וחצי ברציפות (תשעה ימים) הבאתי אישור מחלה,על כל יום מחלה קיבלתי תשלום של 30% מהשכר היומי. לאחרונה אף הורידו לי את כמות השעות מ 70 שעות שבועיות ל 40 שעות שבועיות. עלי להוסיף ולציין שבחודשיים האחרונים אני ואישתי נמצאים במהלך של טיפולי פוריות,הטיפול האחרון שלי היה לפני כחודש. אני יודע שהמעסיק לא יכול לפטר אותי והוא מנסה לגרום לי לעזוב מיוזמתי ולכן הוא מטיל בפני קשיים להתפרנס. אשמח להכוונה מקצועית. תודה.
ניכר כי מעסיקך פועל באופן פסול במישורים רבים, הינך מוזמן ליצור קשר עם משרדי על מנת שנוכל לבחון את המקרה שלך יותר לעומק. 073-2505373