אלון

פטנט שלי

לפני הרבה שנים המצאתי פטנט. המעסיק שלי לקח את הפטנט. לאחרונה גיליתי שהוא מוכר את הפטנט שלי ועושה הרבה מאוד כסף ממנו. כמה מתוך זה מגיע לי?

דור נחמן, עו"ד

שלום אלון, שאלתך תלויה בנסיבות עובדתיות רבות: כגון, מערכת החוזית שבינך לבין המעסיק, נסיבות העסקתך, מיהו המעסיק, כמו גם בחינה של דיני פטנטים לאור נסיבות המקרה הספציפי שלך. מאחר והדבר דורש בחינה משפטית מורכבת, לצערי לא ניתן יהיה להשיב על שאלתך במסגרת פורום זה. ככול ותהייה מעוניין, אתה מוזמן לפנות אלי ישירות. בברכה, דור נחמן, עו"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קניין רוחני וזכויות יוצרים